Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/webvol4/hh/v7reqcxapt989n7/asplundsvaskor.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4963
Asplunds Service - Asplundsväskor

Asplunds Service

Slider

Dessa märkes väskor repareras med originaldelar. Har du frågor om något du inte förstår med väskor? Tveka inte att nå oss. Här för att hjälpa dig!

Slider

Nyckeltillverkning: kopiera nycklar.

kläder kemtvätt och tvättning: Vi tvättar alla typer av material och plagg exempelvis: Känsliga material och textiler, Läder, Päls, Skjortor, Kostymer och Klänningar.

Laga skor (skomakare): vi reparerar alla typer av skor; kängor, stövlar, löparskor, ridstövlar och sneakers.

SKRÄDDERI: Vi utför allt inom skrädderi; sömnad, Lagningar, reparerar  kostymer klänningar och Bröllopsklänningar.

Laga handväskor och resväskor: Vi reparerar alla typer av väskor och resväskor inklusive de dyra modellerna och allt material. vi ger garanti för våra tjänster upp till 14 dagar.

Om din väska skadades under resan är du välkommen att leverera den till vår kunniga personal. Vi har samarbete med många flygbolag liksom (Finnair, Airfrance, KLM, British Airways and others) för att göra sina väsketjänster. Vi har också samarbete med andra workshops för att hjälpa våra kunder för de andra underhållsservicen. Vår serviceverkstad levererar olika typer av tjänster inte bara för våra varumärken utan också för många andra kända märken (Rimowa, Roncato, Tumi och många andra märken). Välkommen in!

Call Now ButtonRing oss